hét 21 nov 2022
Tordas építési Telek T.T.250
Filed under: Építési telek,TORDAS — Beata @ 16:40

Tordason Dél- Pest 30 km- es vonzáskörzetében a Velencei Tóhoz 18 km-távolságra, az M7 Autópálya lejáróhoz 3 km-re , a csendes hangulatos tiszta településen, kedvelt fiatalos új építésű lakókertben eladó egy szép nagy telek, mögötte bokros, fás kiserdő van.  Természetet, csendet, madár csicsergést kedvelő családnak ajánlom. Befektetők jelentkezését is várjuk.

Az ingatlanról:

Tordas Rendezési Tervében a telket  falusias lakóövezetbe sorolta. Falusias lakóterület (Lf):Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el, A telek övezetei besorolása Lf2.
– beépíthetősége max.: 30 %. Talajszint alatti beépíthetőség: 30 %
– legnagyobb épületmagasság: 4,5 m.
– beépítés módja: oldalhatáron álló.
– legkisebb kialakítható telek mérete: 1000 nm

Telek területe: 1830 nm. Hossza 60 m. Szélessége a telek vége felé kissé elkeskenyedik. A telken, ahogy a fotón látható megnőttek a fák, és bokrok. Azok ritkítása, tereprendezése az új tulajdonos feladata lesz.

A telkekre önálló családi ház, és két lakásos társasház is építhető. Közművek az utcában vannak. Tordason vasút állomás nincs. Legközelebb a 3 km-re lévő Martonvásáron van, ahol hatalmas parkló áll az utasok rendelkezésére. Helyi- és távolsági buszjáratok megállója az ingatlanhoz közel van, busszal  percek alatt  elérhetőek a martonvásári vasútállomásról induló elővárosi vonatok  Budapest és Székesfehérvár felé. A telekhez aszfaltos bicikli út vezet. Közel vannak a  bevásárlási lehetőségek, közintézmények, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár. Tordas nevezetessége az élménypark, és a Tordasi csárda, ahol a jó ételek mellett, rendezvény szervezés, és hangulatos tó várja a vendégeket. További szabadidős tevékenységek: sportolási lehetőség, lovaglás, horgászat. Ne is beszéljünk a szüretekről, házi hangversenyekről.

Tordas intézményi ellátottsága kiváló. Bölcsőde, óvoda, általános iskola,  orvosi rendelő, benzinkút van. Lakói szeretettel fogadják az ide  költözőket. Jó hangulatú fejlődő, szeretetre méltó település, ahol a  közbiztonság jó.

Iá: 39 000 000 Ft.

Tisztelt Érdeklődő! Kérem szíveskedjen erre a hirdetésre hivatkozni, mert többen is hirdetjük az ingatlant.

Érdeklődni telefonon Eötvös Beáta értékesítőnél.

M: 06303410975

beata.eotvos@gmail.com

Comments (0)
csü 23 júl 2020
Tordas építési telek. T.t. 188.
Filed under: Építési telek,TORDAS — Beata @ 16:45

Tordason Dél- Pest 30 km- es vonzáskörzetében a Velencei Tóhoz 18  km-távolságra, az M7 Autópálya lejáróhoz 3 km-re , a csendes hangulatos tiszta településen  a Szabadság utca elején a csárda felőli úton építési telkek  eladók.  A telkek előtt osztatlan közös út van. A telkeket innen lehet megközelíteni. A tulajdonos a két telket a  együtt és külön is eladja.  A tulajdonos az út tereprendezését vállalja mely az ár részét képezi. Állattartás a HÉSZ- ben foglaltak alapján lehetséges.

Csendes utcát, és kertészkedést kedvelő családnak ajánlom.

Tordas Rendezési Tervében a telket  falusias lakóövezetbe sorolta. Falusias lakóterület (Lf):Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el, oldalhatáron álló beépítési módban lehet. Lf-1 Az övezetben kialakítható telekterület min. 800 m2, a legnagyobb építmény magasság 4,5 m, a maximum beépíthetőség 30%, a beépítési mód oldalhatáron álló. legfeljebb 1,0 méterrel. A csepegő lehetőleg a telekhatárra essen.-a fő rendeltetésű épületnek a telek oldalhatárán, vagy attól 1,0 m-en belül álló oldalhatárán kialakítandó nyílásokat az OTÉK szerint kell kialakítani.-terepszint alatti beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %-zöldfelület legkisebb mértéke: 60 %-kialakítható legkisebb telek terület/legkisebb telekszélesség: 800/16 méter,-a kialakított építési telkek legfeljebb kétlakásos lakóépület elhelyezésére szolgálnak,-az előkertek mélysége: 5 méter.

1,) A hátsó telek melyen a gazdasági épület van, területe: 2272 nm

Gazdasági épület Területe: 320 nm

Iá: 17,5. m.Ft

2). első üres telek területe: 1707 nm

Iá: 8,5 m.Ft

Két telek területe:  3979 nm

A két telek ingatlan ára együttesen : 25. m.Ft.

A telekhez vezető  előtti közös osztatlan tulajdonú bekötő út területe: 315 nm. A  telkek előtti út az árban benne van.

Közművek villany + ivóvíz minőségű  fúrt kút.

Megtekinthető a közvetítővel:

Eötvös Péterné

06303410975

www.ingatlan-martonvasar.hu

beata.eotvos@gmail.com

Comments (0)
hét 20 júl 2020
Tordas építési telek T.t.186
Filed under: Építési telek,TORDAS — Beata @ 18:19

Tordason Dél- Pest 30 km- es vonzáskörzetében a Velencei Tóhoz 18  km-távolságra, az M7 Autópálya lejáróhoz 3 km-re , a csendes hangulatos tiszta településen  a Szabadság utca elején a csárda felőli út mellett építési telek  eladó. Mellette szintén eladó a T.t.187 kód számú telek. A telek előtt egy osztatlan közös tulajdonú 315 nm.területű út van.  A telkeket innen lehet megközelíteni. A tulajdonos az út tereprendezését vállalja mely az ár részét képezi. Állattartás a HÉSZ- ben foglaltak alapján lehetséges.

Csendes utcát, és kertészkedést kedvelő családnak ajánlom.

Tordas Rendezési Tervében a telket  falusias lakóövezetbe sorolta.

Falusias lakóterület (Lf):Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el, oldalhatáron álló beépítési módban lehet. Lf-1Az övezetben kialakítható telekterület min. 800 m2, a legnagyobb építmény magasság 4,5 m, a maximum beépíthetőség 30%, a beépítési mód oldalhatáron álló. legfeljebb 1,0 méterrel. A csepegő lehetőleg a telekhatárra essen.-a fő rendeltetésű épületnek a telek oldalhatárán, vagy attól 1,0 m-en belül álló oldalhatárán kialakítandó nyílásokat az OTÉK szerint kell kialakítani.-terepszint alatti beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %-zöldfelület legkisebb mértéke: 60 %-kialakítható legkisebb telek terület/legkisebb telekszélesség: 800/16 méter,-a kialakított építési telkek legfeljebb kétlakásos lakóépület elhelyezésére szolgálnak,-az előkertek mélysége: 5 méter.

Telek területe: 1707 nm.

Szélessége 17 m.

Közművek: villany, ivóvíz minőségű fúrt kút, melyek az eladási árban benne vannak.

Iá: 8,5 m.Ft

.

Megtekinthető egyeztetett időpontban a közvetítővel:

Eötvös Péterné Beáta

06 30 341 0975

beata.eotvos@gmail.com Http//:www.ingatlan-martonvasar.hu

Comments (0)
54 queries. 0,532 seconds. Powered by WordPress modified by EniNet