Martonvásáron központhoz, intézményekhez, iskolához, óvodákhoz, eladó az 1987 ben épített  jó állapotú,  jó beosztású dupla komfortos tetőteres sorházi családi ház. Az ingatlan  önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Az ingatlan kerített.  Fiatal igényes gyermekes, vagy nagyszülős  családnak ajánlom.

Telek területe: 600 nm

Lakás hasznos alapterülete: 200 nm

Hátsó terasz: 25 nm, alatta pince, 24 nm. Az ingatlan kerített.

Garázs: 2 autó számára.

Az ingatlan a hátsó szerviz útról is megközelíthető,  kert hátsó részén garázs és  melléképület található, az ingatlanra a hátsó kapun keresztül gépkocsival is be lehet állni. Az ingatlan utcafronti részén is van egy  garázs.  A lakóház hagyományos építési móddal épült, szerkezete: sáv alap,  tégla falazat, betonfödém béléstest, fa ács szerkezet, cserép fedés.

Lakás helyiségei:
Földszint: bejárati fedett kis terasz, előtér,  nappali- étkező, konyha, kamra, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, külön wc, szoba 20 nm. hátsó terasz,  lépcsőfeljárat a tetőtérbe. A teraszra a szobából, és a nappaliból is ki lehet menni.  A lépcső kényelmes, fa szerkezetű, korláttal készült, garázs. A garázsba az előtérből van kijárat.

Tetőtér:  közlekedő – folyosó, 2 szoba 20. nm  és 25 nm-es,  2 fél szoba, étkező konyha, fürdőszoba káddal, wc-vel, A lakás fűtése, és meleg víz szolgáltatás  cirkóról történik.  A nappaliban kandalló egészíti ki a ház fűtését. A helyiségek kerámia lappal, illetve parkettával burkoltak  A nyílászárók  fa szerkezetek. A földszinti ablakok egyedi kivitelezéssel Thermo üveggel és szúnyog hálóval készültek 2017- ben.  A tetőtér felett  járható padlás van.

Extrák: a beépített konyha bútor, ásott kút.

Az ingatlan kellemes kertvárosi környezetben helyezkedik el, mégis mindenhez közeli. Kényelmes, szerethető otthonává válhat bárkinek, gyerekekkel különösen ideális. 

Iá: Iá: 63  m.Ft

Megtekinthető kizárólagosan a közvetítővel egyeztetett időpontban.

Eötvös Péterné

06 30 341 0975

www.ingatlan-martonvasar.hu

beata.eotvos@gmail.com

Bejegyzés megtekintése