Tordason Dél- Pest 30 km- es vonzáskörzetében a Velencei Tóhoz 18 km-távolságra, az M7 Autópálya lejáróhoz 3 km-re , a csendes hangulatos tiszta településen, kedvelt fiatalos új építésű lakókertben eladó egy szép nagy telek, mögötte bokros, fás kiserdő van.  Természetet, csendet, madár csicsergést kedvelő családnak ajánlom. Befektetők jelentkezését is várjuk.

Az ingatlanról:

Tordas Rendezési Tervében a telket  falusias lakóövezetbe sorolta. Falusias lakóterület (Lf):Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el, A telek övezetei besorolása Lf2.
– beépíthetősége max.: 30 %. Talajszint alatti beépíthetőség: 30 %
– legnagyobb épületmagasság: 4,5 m.
– beépítés módja: oldalhatáron álló.
– legkisebb kialakítható telek mérete: 1000 nm

Telek területe: 1830 nm. Hossza 60 m. Szélessége a telek vége felé kissé elkeskenyedik. A telken, ahogy a fotón látható megnőttek a fák, és bokrok. Azok ritkítása, tereprendezése az új tulajdonos feladata lesz.

A telkekre önálló családi ház, és két lakásos társasház is építhető. Közművek az utcában vannak. Tordason vasút állomás nincs. Legközelebb a 3 km-re lévő Martonvásáron van, ahol hatalmas parkló áll az utasok rendelkezésére. Helyi- és távolsági buszjáratok megállója az ingatlanhoz közel van, busszal  percek alatt  elérhetőek a martonvásári vasútállomásról induló elővárosi vonatok  Budapest és Székesfehérvár felé. A telekhez aszfaltos bicikli út vezet. Közel vannak a  bevásárlási lehetőségek, közintézmények, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár. Tordas nevezetessége az élménypark, és a Tordasi csárda, ahol a jó ételek mellett, rendezvény szervezés, és hangulatos tó várja a vendégeket. További szabadidős tevékenységek: sportolási lehetőség, lovaglás, horgászat. Ne is beszéljünk a szüretekről, házi hangversenyekről.

Tordas intézményi ellátottsága kiváló. Bölcsőde, óvoda, általános iskola,  orvosi rendelő, benzinkút van. Lakói szeretettel fogadják az ide  költözőket. Jó hangulatú fejlődő, szeretetre méltó település, ahol a  közbiztonság jó.

Iá: 39 000 000 Ft.

Tisztelt Érdeklődő! Kérem szíveskedjen erre a hirdetésre hivatkozni, mert többen is hirdetjük az ingatlant.

Érdeklődni telefonon Eötvös Beáta értékesítőnél.

M: 06303410975

beata.eotvos@gmail.com