Tisztelt Hölgyeim, és Uraim! Üdvözli Önöket  az iroda vezetője:

                    

Röviden bemutatjuk tevékenységünket.

Ingatlanközvetítő iroda.     Telephely Gárdony Szabadság u.30                      

Székhely: Agárd Mikszáth Kálmán u.13 

T: 22/371 535     Mobil: 06 30 341 0975   

Eötvös Péterné Beáta ingatlanközvetítő – értékbecslő

E-mail: eotvos.beata@t-online.hu

http://www.ingatlan-martonvasar.hu/   http:/www.munkakozosseg.hu

Az irodát  2001 01.01-én nyitottuk. Fejér Megyei Ingatlanközvetítői regisztrációs szám: 148. Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezet tagság Lajstromszám: 243. Irodánk a M.I.É.SZ,  és az Ingatlan Munkaközösség tagja. Ügyfélfogadás: időpont egyeztetés alapján. 

Profilunk:

– Ingatlanközvetítés:  megbízási szerződés eladásra, vásárlásra, bérletre.

– Értékbecslés:   rövid határidővel.

– Energia Tanúsítvány elkészítését partner szakember bevonásával vállaljuk.

– Szerződés kötés előkészítése, ügyvédi jogi tanácsadás, tulajdonlap kiváltás.

– Építkezéshez, felújításhoz működési területünkön szakembert tudunk ajánlani.

 Megbízási- közvetítői jutalék bruttó 3 %, minimum 300 000 Ft

Az Önök által eladni vagy bérelni kívánt ingatlant a helyszínen felmérjük és kiterjedt ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót keresünk Önnek. Számítógépes adatbázisunkban tároljuk az ingatlant kínálók és keresők adatait, Közreműködésünkkel segítjük, hogy Ügyfeleink egymásra találjanak. Súlyt fektetünk Ügyfeleink adatainak védelmére és a megbízás tárgyát képező ingatlannal kapcsolatos teljes diszkrécióra. Kollégák bevonásával bank semleges  ingyenes  hiteltanácsadást vállalunk. 

Működési területünk: Agárd, Gárdony Velence, Zichyújfalu, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Baracska, Ráckeresztúr, Vál, Kajászó Sukoró, Székesfehérvár településeken. Családi házak, lakóházak, lakások, lakóparki lakások, társasházi lakások, építési telkek, külterületi és zártkerti ingatlanok, szőlő, gyümölcsös, szántó, homokbánya közvetítése, és értékbecslése.

Kizáró feltételek: Felelősséget nem vállalunk a honlap aktualitásáért, teljességéért és helyességéért, a tévedés lehetősége fennáll. Minden az adatbankban található ajánlat kötelezettség nélkül értendő. A felhasználó/látogató elismeri, hogy a honlapot a saját felelősségére használja úgy, hogy senkit, aki a honlapon található információk közlésében részt vett, közvetve vagy közvetlenül nem tesz felelőssé esetlegesen az olvasottakból eredeztetett káráért.

Eötvös Péterné

iroda vezető